UPDATE: Lichaam gevonden in park is van 59-jarige vrouw, man in omgeving aangehouden

UPDATE: Lichaam gevonden in park is van 59-jarige vrouw, man in omgeving aangehouden

Geplaatst op 30 mei 2024, om 16:54 uur

HELLEVOETSLUIS – Donderdagmiddag troffen agenten een overleden persoon aan bij de Parallelweg in het park van Ravensehout in Hellevoetsluis. Meerdere eenheden kwamen snel ter plaatse. Het slachtoffer is een 59-jarige vrouw uit Brielle. De verdachte zit nog vast en wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De politie is direct, samen met de Forensische Opsporing, een onderzoek gestart.

Tegelijkertijd kwam er informatie binnen dat er mogelijk iemand was weggelopen van de plek waar het slachtoffer is gevonden. De politie begon onmiddellijk een zoektocht, ook met behulp van een helikopter. In de omgeving werd even later een 20-jarige man uit Hellevoetsluis aangehouden; zijn rol wordt onderzocht.

Het onderzoek naar de doodsoorzaak van het slachtoffer is in volle gang. Wat heeft zich daar precies afgespeeld? Ook wordt de rol van de aangehouden verdachte onderzocht.

Heeft u informatie die van belang kan zijn voor de politie en heeft u nog niet met hen gesproken? Bel dan met 0900-8844.

Foto’s: JB Media