Jongens gooien zwaar vuurwerk bij woning naar binnen

Jongens gooien zwaar vuurwerk bij woning naar binnen

Geplaatst op 28 mei 2024, om 12:24 uur

OOSTERHOUT – Een woning aan het Vrachelsplein raakte dinsdagnacht 28 mei rond 00.40 uur beschadigd door een explosie. Niemand raakte gewond. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen van het incident.

Een getuige zag twee jongens zwaar vuurwerk naar binnen gooien in de woning. Daarna renden ze beiden weg in de richting van de Hamerbijl. Op het moment van de ontploffing was niemand aanwezig in het huis. Camerabeelden worden veiliggesteld en de politie doet onderzoek naar het incident.

Heeft u iets gezien?
Een van de jongens was helemaal gekleed in het zwart. De andere jongen droeg een grijs vest. Beide daders hadden een pet op en capuchons.

Foto’s: Jeroen stuve