Flesje vloeistof valt om in dierenziekenhuis, medewerker onwel

Flesje vloeistof valt om in dierenziekenhuis, medewerker onwel

Geplaatst op 24 mei 2024, om 19:41 uur

WAALWIJK – Vanavond heeft zich een incident voorgedaan bij dierenziekenhuis Hart van Brabant aan de Eerste Zeine in Waalwijk. Een flesje met vloeistof viel om en een medewerker die het probeerde op te ruimen, werd onwel. Hij werd in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De brandweer voerde metingen uit en na een uur bleek alles veilig, waarna iedereen weer naar binnen kon. Bij het incident waren één ambulance en de Officier van Dienst Geneeskundig (OVDG) aanwezig, evenals de Officier Gevaarlijke Stoffen en de Officier van Dienst van de brandweer.

Klanten die tijdelijk het gebouw moesten verlaten, werden naar een horecagelegenheid verderop in de straat gestuurd voor een kop koffie. De dieren waren niet in gevaar omdat ze in aparte ruimtes verbleven.

Foto’s: Erik Haverhals/ FPMB