Cavia’s gered na brand bij kinderdagverblijf, politie onderzoekt brandstichting

Cavia’s gered na brand bij kinderdagverblijf, politie onderzoekt brandstichting

Geplaatst op 23 mei 2024, om 08:16 uur

DONGEN – De politie onderzoekt een brandstichting bij de buitenschoolse opvang De Tovertuin en de St. Jansschool. Op woensdagavond omstreeks 20:30 uur, kreeg de politie een melding van een brand. Ook de brandweer werd direct gealarmeerd.

Bij aankomst bleek een schuur in brand te staan. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar de buitenschoolse opvang De Tovertuin. Desondanks heeft De Tovertuin roet- en waterschade opgelopen.

Daarnaast werden drie cavia’s door de brandweer uit de school gered en ter controle meegenomen door de dierenambulance. De politie is meteen begonnen met onderzoek naar deze brandstichting

Foto’s: Politie Dongen