Motorrijder (36) overleden na aanrijding

Motorrijder (36) overleden na aanrijding

Geplaatst op 20 mei 2024, om 22:35 uur

MIDDELHARNIS – Een 36-jarige motorrijder uit Oude-Tonge is maandagmiddag overleden na een aanrijding met een auto. De aanrijding vond rond vier uur plaats op de kruising van de Industrieweg en de Edison in Middelharnis.

De verkeerspolitie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Volgens standaardprocedure is de 19-jarige bestuurder van de auto aangehouden in het belang van nader onderzoek.

De motor en de auto reden maandag 20 mei beiden over de Industrieweg in Middelharnis in tegengestelde richting. Ter hoogte van de Edison kwamen zij met elkaar in aanrijding. Hulpdiensten startten een reanimatie voor de motorrijder maar dit heeft helaas niet mogen baten.

De verkeerspolitie is direct een onderzoek gestart naar de aanleiding van het ongeluk. Dat onderzoek wordt voortgezet. Volgens standaardprocedure is de bestuurder van de auto, een 19-jarige man uit Sommelsdijk, aangehouden.