Bestuurder uit auto geslingerd na ernstig eenzijdig ongeval

Bestuurder uit auto geslingerd na ernstig eenzijdig ongeval

Geplaatst op 19 mei 2024, om 08:55 uur

BREDA – Zondagochtend verloor een bestuurder de controle over zijn voertuig op de Galderseweg. Hierbij raakte hij twee bomen en brak een wiel af. Uiteindelijk kwam het voertuig ongeveer 100 meter verder tot stilstand. De bestuurder werd uit de auto geslingerd en belandde op de weg. De weg was bezaaid met brokstukken van de auto.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en de gehele weg werd afgezet. Een traumahelikopter werd opgeroepen voor medische bijstand, maar de trauma-artsen arriveerden met een auto. De bestuurder is met een ambulance naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht.

De weg zal nog geruime tijd afgesloten blijven voor onderzoek.

Foto’s: Perry Roovers