Vrouw onder invloed bijt agent tijdens aanhouding

Vrouw onder invloed bijt agent tijdens aanhouding

Geplaatst op 16 mei 2024, om 13:20 uur

BREDA – Woensdag hebben agenten een vrouw aangehouden die vermoedelijk onder invloed van drugs was en voor veel overlast zorgde. Tijdens haar arrestatie verzette ze zich hevig en beet een van de agenten.

Rond 07:25 uur werden agenten naar een woning aan de Hooilaan in Breda geroepen vanwege de overlast veroorzaakt door de verdachte, die mogelijk onder invloed van drugs was en brand had gesticht. Ter plaatse troffen ze een schreeuwende vrouw aan. De deur van haar kamer was gebarricadeerd en werd door de agenten opengebroken. Een agent liep naar de 31-jarige vrouw uit Breda om te voorkomen dat ze zichzelf zou verwonden, maar werd toen direct in zijn hand gebeten. Ondanks dat ze uiteindelijk losliet, bleef de vrouw zich hevig verzetten tegen de agenten. Ze werd geboeid en naar het politiebureau gebracht, waarbij ze bleef schreeuwen en de agenten beledigen.

De agent heeft aangifte gedaan tegen de verdachte. Hij raakte lichtgewond maar hoefde niet naar het ziekenhuis voor behandeling.