Motorrijder botst tegen zijkant van auto en raakt zwaargewond

Motorrijder botst tegen zijkant van auto en raakt zwaargewond

Geplaatst op 16 mei 2024, om 21:37 uur

EINDHOVEN – Donderdag rond 17.45 uur heeft een auto een motorrijder over het hoofd gezien aan de Naaldhout in Eindhoven.

De motorrijder kon niet op tijd stoppen en reed tegen de zijkant van de auto. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden gealarmeerd. Politie en brandweer kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ook landde er een traumahelikopter om eerste hulp te verlenen. De motorrijder raakte gewond bij het ongeluk en is naar het ziekenhuis gebracht.

Door het ongeluk ontstond veel schade. Vooral de motor is zwaar beschadigd: de voorkant is volledig kapot en de tank is ingedeukt. De auto raakte beschadigd aan de zijkant. De weg was een tijdje afgesloten vanwege de inzet van de hulpdiensten.