Drugslab en flinke hennepkwekerij aangetroffen in grote schuur

Drugslab en flinke hennepkwekerij aangetroffen in grote schuur

Geplaatst op 15 mei 2024, om 18:44 uur

OOST WEST MIDDELBEERS – De politie heeft in een schuur achter een woning aan de Huijgevoort een drugslab aangetroffen. In een ruimte in een grote schuur stonden ketels, vrieskisten, grote 1000 liter vaten met chemicaliën en drugs. Om wat Voor drugs het precies gaat wordt onderzocht.

Het drugslab kwam onverwacht voor de politie, ze gingen eigenlijk op onderzoek uit omdat er vermoedens waren van een hennep kwekerij. Ook deze is aangetroffen, in de zelfde schuur. Daar waren 2 ruimtes gebouwd met ruimte voor 1800 planten. In een van de ruimtes waren de planten net geoogst.

De politie is op dit moment met verschillende eenheden ter plaatse, ook is de LFO er om onderzoek te doen. Brabant water, en Enexis is zijn ter plaatse om de stroom en het water naar het perceel af te sluiten. Dit is volgens de politie illegaal afgetapt voor de hennepplantage.