Politie lost waarschuwingsschoten bij arrestatie

Politie lost waarschuwingsschoten bij arrestatie

Geplaatst op 12 mei 2024, om 10:40 uur

DEN HAAG – Naar aanleiding van een melding van een persoon die met een vuurwapen zou rondlopen op de Zusterstraat in Den Haag zijn drie personen aangehouden. Bij de aanhouding van één van hen zijn door de politie waarschuwingsschoten gelost. Niemand raakte gewond.

Rond 8.30 uur op zondagochtend 12 mei kreeg de politie een melding van een man met een vuurwapen op de Zusterstraat. Ter plaatse troffen agenten de verdachte aan en kon hij door inzet van het stroomstootwapen worden aangehouden. Voor de aanhouding zijn door de politie waarschuwingsschoten gelost.

In de woning van de verdachte werden twee personen aangetroffen, ook zij zijn aangehouden. De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen.