Man (33) rijdt met gestolen scooter op spoor

Man (33) rijdt met gestolen scooter op spoor

Geplaatst op 11 mei 2024, om 11:55 uur

ROOSENDAAL – Een 33-jarige man uit Roosendaal is vrijdagavond 10 mei aangehouden. Hij reed op een gestolen scooter en probeerde te ontkomen aan een controle.

Surveillerende agenten zagen de scooter rond 21.10 uur op de Willem Dreesweg rijden. De bestuurder had geen helm op en daarom wilden de agenten hem aan de kant zetten voor een controle. Ze gaven een stopteken. Dan zagen ze dat scooterrijder ineens de spoorweg op rijden. Ter hoogte van de Vijfhuizenberg stapte hij af en stak de spoorweg over en rende verder. Een agent wist hem vast te pakken. De man verzette zich hevig bij de aanhouding. Pas toen de agent aangaf zijn stroomstootwapen in te gaan zetten, staakte de verdachte zijn verzet.

Hij zit vast voor verhoor en de scooter is in beslag genomen. Die bleek te zijn gestolen.