Automobilist crasht tegen boom, raakte gewond en vlucht

Automobilist crasht tegen boom, raakte gewond en vlucht

Geplaatst op 11 mei 2024, om 09:30 uur

SPRANG-CAPELLE – Een automobilist is in de vroege ochtenduren van zaterdag betrokken geraakt bij een ernstig ongeval in Sprang-Capelle. Rond 4 uur ’s ochtends verloor de bestuurder op de Wendelnesseweg-Oost de controle over zijn voertuig, botste tegen een boom en belandde uiteindelijk op zijn kop. Toen de politie arriveerde met meerdere eenheden, troffen zij geen bestuurder aan in de auto, hoewel er wel veel bloed rondom en in het voertuig lag.

Direct werd een zoekactie in de omgeving opgestart, waarbij ook een politiehelikopter werd ingezet. Niet ver van de plek van het ongeval werd enige tijd later een gewonde man aangetroffen. Het ambulancepersoneel heeft de man ter plaatse onderzocht en het lijkt erop dat hij de bestuurder van het gecrashte voertuig was.

De zwaar beschadigde auto is uiteindelijk getakeld en de weg was voor enige tijd afgesloten voor verkeer. De reden waarom de bestuurder na het ongeval de plaats heeft verlaten, is niet bekend.

Foto’s: FPMB/ Martijn van Bijnen