Range Rover uitgebrand bij garagebedrijf, vermoedelijk brandstichting

Range Rover uitgebrand bij garagebedrijf, vermoedelijk brandstichting

Geplaatst op 9 mei 2024, om 07:39 uur

NULAND – In de nacht van woensdag op donderdag is een auto volledig uitgebrand bij autobedrijf Slaats aan de Rijksweg in Nuland.

De brandweer ontving de melding kort na middernacht en trof bij aankomst een Range Rover aan, waarvan de voorzijde volledig in brand stond. Hoewel de brand snel werd geblust, kon niet worden voorkomen dat de auto volledig verloren ging.

Zowel brandweer als politie houden rekening met brandstichting als mogelijke oorzaak en de politie onderzoekt of camerabeelden meer duidelijkheid kunnen verschaffen. De eigenaar van de auto is door de politie op de hoogte gesteld. Tijdens de bluswerkzaamheden bleef de weg enige tijd afgesloten.

Foto’s: Bart Meesters