Stille tocht voor doodgestoken 16-jarige jongen

Stille tocht voor doodgestoken 16-jarige jongen

Geplaatst op 8 mei 2024, om 22:32 uur

HELMOND – Familie, vrienden en kennissen van de zestienjarige jongen die werd neergestoken, hielden woensdagavond een stille tocht.

De tocht begon om 19:00 uur bij de fietsenstalling bij de bibliotheek in Helmond, waar de steekpartij plaatsvond, en leidde naar De Watermolenwal, waar bloemen werden neergelegd. Ongeveer honderdvijftig mensen namen deel, waaronder de ouders en twee zussen van Dustin. De locatie veranderde snel in een bloemenzee, en enkele deelnemers ontstaken fakkels.

De steekpartij vond dinsdag rond middernacht plaats op De Watermolenwal na een ruzie. De zestienjarige raakte zwaargewond en overleed woensdag aan zijn verwondingen. Een 21-jarige man uit Helmond is gearresteerd op verdenking van betrokkenheid. Beiden kenden elkaar, maar het is nog onduidelijk waar de ruzie over ging.

Foto’s: Harrie Grijssels