Vrouw komt na PSV-huldiging onder ME-bus terecht, met spoed naar het ziekenhuis

Vrouw komt na PSV-huldiging onder ME-bus terecht, met spoed naar het ziekenhuis

Geplaatst op 7 mei 2024, om 07:53 uur

EINDHOVEN – Een vrouw is maandagavond onder een bus van de mobiele eenheid gekomen op de Vestdijk in het centrum Eindhoven.

Ze raakte daarbij gewond, en is volgens omstanders met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Er kwamen meerdere ambulances ter plaatse. De politie laat weten dat de ME bus langs een file reed, tijdens de uitstroom van de stad na de huldiging van PSV. De ME bus kwam toen in botsing met het meisje, ze kwam daarbij onder de bus en raakte gewond.

De Vestdijk, een grote doorgaande weg in het centrum van de stad waar maandagmiddag nog tienduizenden mensen stonden toen de spelers voorbij kwamen, werd voor al het verkeer afgesloten in beiden richtingen.

De politie doet onderzoek over hoe het mis kom gaan. Dit gaat vermoedelijk nog enige tijd in beslag nemen. Rond de aanrijding werd een ruim gebied afgezet met linten.