Auto van de weg gereden, vrouw aangehouden

Auto van de weg gereden, vrouw aangehouden

Geplaatst op 6 mei 2024, om 08:02 uur

STEENSEL – Op de A67 heeft zondagavond een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s die van Veldhoven richting Eersel reden.

Een auto werd van achteren geraakt en belandde op de kop in de sloot. Het veroorzakend voertuig reed al slingerend nog 150 meter door de berm en over de weg en belandde met de neus in de sloot. Beide bestuurders zijn nagekeken in de ambulance. Beiden mankeerden niets qua letsel. De jongedame die 150 meter verder met haar voertuig strandde is door de politie geboeid meegenomen achterin de politieauto vanwege artikel 5 van de wegenverkeerswet.

Beide voertuigen zijn versleept. De A67 werd tijdelijk gedeeltelijk afgesloten.

Foto’s: Rico Vogels