Auto crasht na politieachtervolging op snelweg, bestuurder aangehouden

Auto crasht na politieachtervolging op snelweg, bestuurder aangehouden

Geplaatst op 4 mei 2024, om 08:35 uur

ROERMOND – Op de A73 bij Roermond heeft de politie een man gearresteerd na een achtervolging van ongeveer 25 kilometer, die eindigde in een ongeluk. Gelukkig raakte niemand gewond, maar er is aanzienlijke schade.

Agenten merkten de man op toen hij rond 23.30 uur zonder verlichting reed op de A2 bij Born. Toen ze hem wilden laten stoppen, ging hij er vandoor. Kort daarna sloeg de achtervolgde automobilist af naar de A73.

Volgens de politie werden er tijdens de achtervolging hoge snelheden bereikt. Ten noorden van de Roertunnel bij Roermond crashte de bestuurder, waarbij ook een politie-Audi werd geraakt.

Foto’s: Orange Media