Recherche vraagt hulp bij onderzoek dood Johnny Ponson

Recherche vraagt hulp bij onderzoek dood Johnny Ponson

Geplaatst op 30 april 2024, om 11:33 uur

AMSTERDAM – Zaterdagmiddag 30 maart 2024 troffen agenten in een woning in de flat Gravestein het levenloze lichaam van een man onder verdachte omstandigheden aan. Het bleek te gaan om de bewoner: de 65-jarige Johnny Ponson. Ponson is door een misdrijf om het leven gekomen. De recherche onderzoekt zijn dood, heeft nog vele vragen en komt daarom graag in contact met mensen die mogelijk informatie hebben over de zaak.

Het onderzoeksteam is onder andere op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over het slachtoffer en zijn leven. Daarnaast spreekt de recherche graag met mensen die Ponson onlangs nog gezien en/of gesproken hebben. Uiteraard is alle informatie over wat hem mogelijk overkomen is ook zeer welkom bij het team.

Informatie delen
Heeft u (onlangs) contact gehad met Johnny Ponson? Kunt u meer vertellen over zijn dood of de dagen hieraan voorafgaand? Neem dan contact op met de politie. Dat kan via 0900-8844 of het onderstaande tipformulier. Blijft u liever anoniem? Dat kan via 0800-7000.