Thijs (13) vindt dode in auto in uitgebrande loods

Thijs (13) vindt dode in auto in uitgebrande loods

Geplaatst op 29 april 2024, om 12:44 uur

BERKEL EN RODENRIJS – Maandagmorgen vond de 13-jarige Thijs een overleden persoon in een auto die geparkeerd stond in een loods die zondag afbrandde. Nog voordat onderzoek werd gedaan in de schuur aan de Noordeindseweg die gisteren tijdens de brand in vlammen is opgegaan deed de jongen de lugubere ontdekking. In de schuur werd een auto met daarin een overleden persoon aangetroffen.

De schuurbrand groeide zondagmiddag al snel uit tot een grote brand, en de brandweer rukte met groot materieel uit. Het onderzoek is gaande. In de omgeving werden al snel na de melding twee personen aangehouden. Hun rol bij de brand wordt onderzocht.

Het gaat om een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 21-jarige Rotterdammer.

Foto’s: JB Media