Politie zoekt eigenaren van 200 gestolen sieraden

Politie zoekt eigenaren van 200 gestolen sieraden

Geplaatst op 29 april 2024, om 10:50 uur

BINNENLAND  – In een woning in Utrecht is op woensdag 3 april een 58-jarige man uit deze plaats gearresteerd. De politie nam bijna tweehonderd sieraden en horloges in beslag genomen en zoekt hiervan de eigenaren.

De man werd door de Zeeuwse politie gezocht voor een aantal woninginbraken gepleegd in Goes op 17 februari van dit jaar. De recherche verdenkt de Utrechtenaar van meerdere inbraken in Zeeland waaronder ook inbraken gepleegd in 2023 in Biervliet en Serooskerke. Uit het onderzoek kwam naar voren dat de verdachte mogelijk elders in Nederland inbraken in woningen heeft gepleegd. Dit in de periode van januari 2023 tot en met maart 2024.

In de woning van de man werden veel sieraden en horloges in beslag genomen. Daarom is de politie op zoek naar de eigenaren hiervan.

De foto’s van de sieraden bij op de site van de politie te bekijken.