Man ernstig gewond tijdens laden en lossen van trein

Man ernstig gewond tijdens laden en lossen van trein

Geplaatst op 29 april 2024, om 09:41 uur

TILBURG – Vanmorgen is een man ernstig gewond geraakt bij werkzaamheden rond een goederentrein op de container terminal aan de Jules Verneweg in Tilburg.

De man lag tussen de trein en een vrachtwagen trailer. Politie en ambulance kwamen met meerdere eenheden ter plaatse. De man raakte ernstig gewond, de ambulancedienst heeft besloten niet op de traumahelikopter te wachten en zijn met spoed vertrokken. Op het moment van het ongeval waren grote verrijkers bezig met het laden en lossen van vrachtwagen trailers op een trein. Rond de trein heeft de politie een lint gespannen, de arbeidsinspectie komt ter plaatse voor onderzoek.

De werkzaamheden zijn gedwongen stilgelegd totdat de arbeidsinspectie is gearriveerd.

Foto’s: Toby de Kort