Jongen (17) heeft drugs op zak en gaat er vandoor voor politie

Jongen (17) heeft drugs op zak en gaat er vandoor voor politie

Geplaatst op 28 april 2024, om 22:25 uur

BREDA – De politie heeft een 17-jarige jongen uit Breda aangehouden omdat hij meer dan de toegestane hoeveelheid softdrugs bij zich had. Dat gebeurde zaterdag 27 april aan het begin van de avond op het Mgr. Nolensplein. De jongen probeerde er nog vandoor te gaan, maar kon na een korte achtervolging worden aangehouden.

Agenten reden over de Heuvelbrink toen ze een auto zagen rijden die hen opviel. Over dit voertuig was namelijk eerder een melding binnen gekomen via Meld Misdaad Anoniem, omdat er drugs vanuit gedeald zou worden. De agenten seinden dat de auto moest stoppen en de auto werd langs de kant gezet. Twee jongens stapte uit. Één van de jongens begon zich zenuwachtig te gedragen en zette het op een lopen.

Na een korte achtervolging konden ze de jongen aanhouden. Tijdens zijn vlucht bleek hij zakjes softdrugs, contant geld en een telefoon weggegooid te hebben. Hij is aangehouden en zit nog vast.