Grote ravage na ongeval in centrum Tilburg

Grote ravage na ongeval in centrum Tilburg

Geplaatst op 28 april 2024, om 08:24 uur

TILBURG – Vannacht kort na middernacht vond er een aanrijding plaats op de Spoorlaan in het centrum van Tilburg, waarbij twee auto’s betrokken waren.

Een van de auto’s, die uit een parkeergarage kwam, botste met een andere auto die vanuit het centrum naderde. De botsing veroorzaakte aanzienlijke schade: een verkeerslicht, een lichtmast en een voorgesorteerde auto raakten zwaar beschadigd, en de weg lag bezaaid met brokstukken en glas.

Vanwege Koningsdag waren er veel getuigen van het incident. Vier ambulances en een traumahelikopter, die uiteindelijk terugkeerde, kwamen ter plaatse. Verschillende lichtgewonden zijn op de locatie behandeld door ambulancepersoneel, en een bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de Spoorlaan voor alle verkeer en stadsbussen afgesloten en is een onderzoek gestart.

Foto’s: Toby de Kort