Veel schade na ongeval, gewonde met spoed naar ziekenhuis

Veel schade na ongeval, gewonde met spoed naar ziekenhuis

Geplaatst op 26 april 2024, om 16:13 uur

AALSMEER – Bij een zwaar ongeval in Aalsmeer is minimaal een gewonde gevallen. Het ongeval aan de Legmeerdijk gebeurde rond tien voor één ter hoogte van de Marshallsingel.  Een personenwagen botste met hoge snelheid achterop een bestelbusje. De personenwagen vloog vervolgens van de weg in een naastgelegen tuin. De wagen begon vervolgens te roken.

Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumateam, werden ingezet om hulp te bieden. De bestuurster van de personenwagen is na de eerste zorg met spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. De bestuurster van het busje kwam met de schrik vrij. In de personenwagen zou ook nog een kind hebben gezeten, het is nog onbekend of deze gewond is geraakt.

De weg is afgezet en de Forensische Opsporing verkeer doet onderzoek naar wat er gebeurd is.

Foto’s: Mizzle Media / Michel van Bergen