Man neergestoken in winkelcentrum, twee verdachten gevlucht

Man neergestoken in winkelcentrum, twee verdachten gevlucht

Geplaatst op 25 april 2024, om 18:05 uur

HOOFDDORP – Bij een steekpartij in een Hoofddorps winkelcentrum is vanmiddag een man gewond geraakt. Het slachtoffer wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hij is nog aanspreekbaar.

Het geweld vond rond 16.00 uur plaats in winkelcentrum Vier Meren aan de Marktlaan. Twee verdachten zijn op de vlucht geslagen. Naar hen wordt gezocht, zegt een politiewoordvoerder. Ook in het winkelcentrum zijn veel hulpdiensten op de been. Een deel van het winkelcentrum is afgezet zodat de politie onderzoek kan doen.

Het slachtoffer zou veel bloed zijn verloren, laten getuigen weten. Zij zeggen dat de steekpartij plaatsvond in een winkel, maar dat kan de politie op dit moment niet bevestigen. Wel zegt de woordvoerder dat veel mensen getuige zijn geweest van het geweld

Foto’s: Mizzle Media / Michel van Bergen