Brandweer bevrijdt vrouw uit auto na ongeval

Brandweer bevrijdt vrouw uit auto na ongeval

Geplaatst op 23 april 2024, om 11:13 uur

GEFFEN – Bij een ongeval in het buitengebied van Geffen is dinsdagochtend een automobiliste gewond geraakt.

Ze kwam met haar auto in een sloot terecht na een aanrijding met een andere auto. Dat gebeurde rond 8.55 uur op de kruising van de Kruiskampweg en de Vreestraat. Het slachtoffer is door de brandweer uit haar auto gehaald en daarna meegenomen door de ambulancedienst.

Ook de politie was met meerdere eenheden plaatse. De bestuurder van de andere auto bleef ongedeerd. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten worden afgevoerd door een bergingsbedrijf. Een van de twee – de blauwe Kia- was nog geen maand oud. Over de oorzaak van de aanrijding is niets bekend.

Foto’s: Gabor Heeres