Veel schade na botsing tegen boom, vrouw gewond naar ziekenhuis

Veel schade na botsing tegen boom, vrouw gewond naar ziekenhuis

Geplaatst op 22 april 2024, om 16:01 uur

BREDA – In Breda heeft een ernstig auto-ongeluk plaatsgevonden op de Backer en Ruebweg, nabij de kruising met het Spinveld. Maandagmiddag reed een automobiliste vanaf de Westerparklaan richting het Spinveld toen ze met haar auto hard tegen een boom in de middenberm botste. Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk precies kon gebeuren.

De vrouwelijke bestuurder is voor controle naar het ziekenhuis overgebracht.  Het incident leidde tot aanzienlijke verkeersvertragingen op de Noordelijke Rondweg. In beide richtingen moest een rijstrook worden afgesloten om de hulpdiensten de ruimte te geven en om de beschadigde auto te kunnen bergen.

De bergingswerkzaamheden zijn momenteel gaande.

Foto’s: Tom van der Put