Dronken automobilist botst tegen boom op rotonde, bijrijder gewond

Dronken automobilist botst tegen boom op rotonde, bijrijder gewond

Geplaatst op 21 april 2024, om 12:56 uur

FARMSUM – In de nacht van zaterdag op zondag heeft een automobilist zijn auto op de Oosterveldweg in Farmsum tegen een boom gebotst. De boom stond in het midden van de rotonde met de Zeesluizen. Bij het ongeval raakte een passagier, die naast de bestuurder zat, gewond en is voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.

Twee politieagenten, die op weg naar huis waren na hun dienst, troffen het voertuig rond 04:00 uur aan op de rotonde met aanzienlijke schade. Uit onderzoek bleek al snel dat de bestuurder onder invloed van alcohol verkeerde. De man is overgebracht naar het politiebureau voor een uitgebreide ademanalyse.

Foto: NoorderNieuws