Twee gewonden na botsing tussen bestelbussen

Twee gewonden na botsing tussen bestelbussen

Geplaatst op 19 april 2024, om 10:37 uur

LEUSDEN – Een ernstig verkeersongeval vond plaats op de N227 Doornseweg bij Leusden op vrijdagochtend kort na 06:30 uur.

Het incident gebeurde nabij een tankstation waar twee bestelwagens op elkaar botsten. Eén van de voertuigen eindigde op zijn zijkant tegen een hekwerk. Beide chauffeurs zijn gewond geraakt en zijn voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd per ambulance. Vanwege het ongeval is een rijstrook op de Doornseweg afgesloten.

Politieagenten zijn ter plaatse om de oorzaak van de botsing te onderzoeken, die waarschijnlijk te wijten is aan een voorrangsfout bij het verlaten van het tankstation terrein. De beschadigde bestelbussen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. Een politiewoordvoerder bevestigde dat een voorrangsfout de aanleiding lijkt te zijn voor de botsing.

Foto’s: Persbureau Heitink