Meisjes van scooter getrapt, één slachtoffer zwaargewond

Meisjes van scooter getrapt, één slachtoffer zwaargewond

Geplaatst op 18 april 2024, om 16:43 uur

WAALWIJK – Op donderdagmiddag, rond 14:15 uur, ontvingen de hulpdiensten een melding van een ernstig ongeval op het Halve Zolenpad in Waalwijk.

Twee minderjarige meisjes op een scooter werden door een jongeman van haar scooter getrapt. Een van de meisjes raakte bij haar val zwaargewond. Direct werd een traumahelikopter en twee ambulances ingezet om het slachtoffer te behandelen, terwijl de politie met meerdere eenheden de dader zocht en een Burgernetmelding verstuurde.

Het Team Verkeer van de politie, ter plaatse voor onderzoek, vond enkele tanden in een nabijgelegen grasveld, vermoedelijk afkomstig van het slachtoffer. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Een jongen die getuige was van het incident, is door de politie opgevangen.

De politie is op zoek naar een getinte jongeman van ongeveer 20 jaar met zwart opgeschoren haar, en zwarte broek en groene jas.

Foto’s: FPMB / Erik Haverhals