Auto raakte te water, jongen redt vrouw uit auto

Auto raakte te water, jongen redt vrouw uit auto

Geplaatst op 18 april 2024, om 08:25 uur

NIJMEGEN – Woensdagavond raakte omstreeks 22.30 een auto te water aan de Parmasingel in stadsdeel Lent in Nijmegen. Een jongen redde de vrouw uit haar auto.

De automobiliste reed op de Parmasingel en raakte door nog onbekende reden uit de bocht. Ze belandde met haar auto in de sloot naast de weg. Drie jongens op de fiets zagen het ongeval gebeuren en snelden naar de auto. Een van de jongens twijfelde geen seconde en sprong naar de auto in het water. Hij hielp de vrouw uit de auto en bracht haar naar de kant. Bewoners van de straat vingen de jongen en de vrouw op.

Ambulancepersoneel keek de betrokkenen na. Niemand raakte gewond. De auto was na enige tijd naar het laagste punt van de sloot gezakt. De brandweer haalde samen met een berger de auto uit het water. Daarna werd de auto weggesleept.

Foto’s: Persbureau Heitink