Aanhoudingen vanwege grote drugsvangst

Aanhoudingen vanwege grote drugsvangst

Geplaatst op 17 april 2024, om 12:10 uur

LANDGRAAF – Op maandag 15 april zijn twee mannen in Landgraaf aangehouden. De arrestatie houdt verband met de vondst van maar liefst 74 kilo aan MDMA-blokken met een straatwaarde van enkele tienduizenden euro’s. De drugs zijn in beslag genomen.

Bij het doorzoeken van de woningen van de verdachten nam de politie onder andere jammers (apparaten die telefoonverkeer verstoren), grote geldbedragen, twee voertuigen en tientallen designertassen in beslag. MDMA is de werkzame stof van XTC-pillen. De gevonden 74 kg aan MDMA-blokken is goed voor een hoeveelheid XTC-pillen met een straatwaarde van bijna 2 miljoen euro.

De mannen, 42 en 51 jaar oud, worden donderdag 18 april voorgeleid bij de rechter-commissaris in ’s-Hertogenbosch.