Zoon steekt vader neer op straat, dader op de vlucht

Zoon steekt vader neer op straat, dader op de vlucht

Geplaatst op 16 april 2024, om 17:04 uur

VLIJMEN – In Vlijmen heeft dinsdagmiddag kort na half vier een zoon zijn vader neergestoken meldt Omroep Brabant. Dit incident vond plaats op de T-splitsing van de Nobellaan met de Marconilaan, vermoedelijk na een ruzie tussen de twee.

Verschillende ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is met spoed naar het Elizabeth Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg vervoerd. De zoon is nog op de vlucht en wordt actief gezocht door meerdere politie-eenheden.

De kruising is momenteel afgesloten voor verkeer en het sporenonderzoek wordt bemoeilijkt door hevige regenval. De politie voert ook een buurtonderzoek uit, aangezien meerdere getuigen de steekpartij hebben gezien.

Foto’s: FPMB