Automobiliste rijdt in bocht rechtdoor en belandt in diepe greppel

Automobiliste rijdt in bocht rechtdoor en belandt in diepe greppel

Geplaatst op 16 april 2024, om 21:18 uur

WAALWIJK – Vanavond rond 19.00 uur heeft een ongeval plaatsgevonden waarbij een vrouw met haar auto de controle verloor in de scherpe bocht aan het einde van de afslag Waalwijk Oost en rechtdoor reed.

Haar voertuig kwam meters lager in een sloot tot stilstand. De vrouw kon zelf niet uit de auto komen. De brandweer heeft de vrouw met behulp van een ladder uit haar benarde positie bevrijd. Na controle in een ambulance bleek ziekenhuisopname niet noodzakelijk. Een takelwagen slaagde er niet in de auto uit de sloot te halen, waardoor er een kraan onderweg is.

De afrit Waalwijk Oost aan de A59 richting Drunen werd afgesloten.

Foto’s: FPMB/ Erik Haverhals