UPDATE Vrouw (29) aangehouden na ernstig steekincident bij geestelijke gezondheidszorg

UPDATE Vrouw (29) aangehouden na ernstig steekincident bij geestelijke gezondheidszorg

Geplaatst op 15 april 2024, om 12:54 uur

HEERLEN – Op maandagmiddag vond er een steekincident plaats in de omgeving van de John F. Kennedylaan in Heerlen.

Het incident deed zich voor op straat, waarbij een voorbijganger ernstig gewond raakte en naar het ziekenhuis werd vervoerd. De verdachte, een 29-jarige vrouw uit Heerlen, werd later in de buurt van de Kloosterweg in Heerlen aangehouden na een zoektocht, waarbij ook hulp van burgers werd ingeroepen via onder andere een Burgernetbericht. Verschillende politie-eenheden, waaronder een arrestatieteam, waren betrokken bij de zoekactie.

Het rechercheteam zet het onderzoek naar dit gewelddadige incident voort.

Foto’s: Orange Media