Gezochte man tijdens drugsactie gearresteerd

Gezochte man tijdens drugsactie gearresteerd

Geplaatst op 14 april 2024, om 18:20 uur

TILBURG – Een bewoner van de Haydnstraat is zondagmorgen 14 april tijdens een drugsactie gearresteerd. De politie nam veel drugs en geld in beslag. De man werd nog gezocht voor een gevangenisstraf van bijna 1,5 jaar.

De politie viel ’s morgens vroeg de woning binnen. De bewoner probeerde tevergeefs een aanhouding te voorkomen door het dak op te vluchten, waarbij hij tijdens een val gewond raakte. De politie hield de man aan en bracht hem voor behandeling naar het ziekenhuis. Hierna werd hij voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht.

Tijdens een onderzoek in en op de woning troffen agenten een flinke hoeveelheid harddrugs en geld aan. De drugs en de bankbiljetten zijn in beslag genomen. Omdat het onderzoek nog in volle gang is, kan er niet meer informatie worden gegeven over de hoeveelheden en soorten drugs en geld.

Verder nam de politie twee auto’s in beslag. Een bergingsbedrijf takelde de voertuigen weg.