Politie vindt groot geldbedrag en harddrugs in woning

Politie vindt groot geldbedrag en harddrugs in woning

Geplaatst op 13 april 2024, om 12:45 uur

BERGEN OP ZOOM – Bij een onderzoek in een woning aan het Hof van Voorne troffen agenten donderdagmiddag een grote hoeveelheid geld en verdovende middelen aan. De politie ging naar het adres, nadat zij informatie ontving over de mogelijke aanwezigheid van harddrugs.

De politie ging rond 15.00 uur naar de desbetreffende woning. De informatie die zij ontving bleek te kloppen. In de woning werden grote hoeveelheden zakjes met poeders, stoffen en pillen gevonden. Het bleek onder andere te gaan om amfetamine en cocaïne. Ook werden er duizenden euro’s aan briefgeld aangetroffen.

De bewoner is als verdachte aangemerkt en moet binnenkort een verklaring af komen leggen.