74-jarige man zwaargewond achtergelaten na aanrijding

74-jarige man zwaargewond achtergelaten na aanrijding

Geplaatst op 12 april 2024, om 13:18 uur

UTRECHT – Op maandag 1 april, rond 17:00 uur, was een man net klaar met zijn boodschappen en stond te wachten bij het stoplicht op het kruispunt bij de Daalsetunnel in Utrecht, toen hij plotseling werd aangereden en alleen achterbleef. Is er iemand die meer weet of iets heeft gezien?

Terwijl het licht op groen springt, fietst de man mee in de menigte om over te steken. Plotseling wordt hij hard van achteren aangereden door mogelijk een andere fietser, herkenbaar aan een blauwe kentekenplaat. Deze persoon droeg mogelijk ook een oranje tas van Thuisbezorgd. Het slachtoffer kan zich helaas niet veel herinneren van het ongeval. Daarom zoekt de recherche naar getuigen, vooral mensen die mogelijk beeldmateriaal hebben.

Het slachtoffer liep diverse botbreuken op en is inmiddels geopereerd en aan het revalideren. De recherche hoopt in contact te komen met personen die iets hebben gezien of beschikken over beeldmateriaal van het incident.