Meerdere gewonden na ernstig ongeval op A50

Meerdere gewonden na ernstig ongeval op A50

Geplaatst op 9 april 2024, om 19:52 uur

EPE – Op de A50 tussen Arnhem en Zwolle heeft dinsdagmiddag een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden waarbij minstens drie mensen gewond raakten.

Het ongeval gebeurde rond 17.30 uur bij Epe, waar meerdere voertuigen met elkaar in aanrijding kwamen. De hulpdiensten, waaronder politie, brandweer en zes ambulances, rukten grootschalig uit. Twee personen, die bekneld zaten in een voertuig, zijn gewond naar het ziekenhuis vervoerd, terwijl een derde ter plaatse door ambulancepersoneel is behandeld.

De A50 richting Zwolle is tussen Apeldoorn en Epe volledig afgesloten. Verkeer wordt over de vluchtstrook geleid en kan een vertraging van ongeveer anderhalf uur verwachten. De ANWB adviseert automobilisten om via de A1 en A28 via Amersfoort om te rijden.

Foto’s: Persbureau Heitink