Schietpartij bij visvijver, ruiten en banden van geparkeerde auto’s kapot

Schietpartij bij visvijver, ruiten en banden van geparkeerde auto’s kapot

Geplaatst op 8 april 2024, om 09:05 uur

BERGEIJK – Bij de visvijvers van Bergeijk aan de Fressevenweg heeft vannacht een schietincident plaatsgevonden.

Het incident gebeurde aan de Burgemeester Schaepman vijver. Op de parkeerplaats stonden twee auto’s met Belgisch kenteken waarvan de achterruiten en een aantal banden van kapot waren. Een groep jongeren die aan het vissen waren hoorden twee knallen en belde de politie.

Zij kwamen ter plaatse en zette de parkeerplaats en de vijver af. De brandweer werd opgeroepen voor verlichting op de donkere plek. De jongeren werden verhoord. De politie gaat bij daglicht verder met het onderzoek. De voertuigen blijven daarvoor dan ook op de plaats delict staan.

Foto’s: Rico Vogels