Nederlander (19) omgekomen na val in kloof Oostenrijk

Nederlander (19) omgekomen na val in kloof Oostenrijk

Geplaatst op 8 april 2024, om 15:55 uur

MAYRHOFEN – Een 19-jarige Nederlander is overleden nadat hij in Oostenrijk van een brug viel en in een afgrond terechtkwam. Zijn lichaam werd 50 meter lager aangetroffen door reddingswerkers. Het incident vond plaats nabij Mayrhofen in Tirol. De precieze toedracht van het ongeval is nog onbekend, aldus de politie. Oostenrijkse media melden dat er geen aanwijzingen zijn voor opzettelijk handelen.

De jongeman was naar een feest geweest en liep in het pikkedonker terug over een weg. Om een nog onbekende reden viel hij van een brug in de Zemmbach-rivier, meldt de Telegraaf. Toen hij door andere feestgangers gemist werd, werd er alarm geslagen. Een zoekactie leidde al snel tot de vondst van zijn lichaam.