Minderjarige jongen neergestoken in winkelcentrum

Minderjarige jongen neergestoken in winkelcentrum

Geplaatst op 7 april 2024, om 19:02 uur

ALKMAAR – Een minderjarige jongen raakte vrijdagavond gewond bij een steekpartij in de parkeergarage van winkelcentrum De Mare aan de Europaweg in Alkmaar. Naast de steekwond in zijn rug werd het slachtoffer ook geschopt en geslagen. De politie heeft vastgesteld dat er vermoedelijk een ruzie was binnen een groepje jongeren op straat voordat de steekpartij plaatsvond.

De politie is op zoek naar de dader, die zich op een fiets verplaatste en een grijze hoodie met de capuchon op droeg. Hij wordt beschreven als een jongen van ongeveer 16 jaar oud, rond 1.70 meter lang, met een vlassig donker snorretje en een zwarte rugtas op zijn rug.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd vanwege zijn verwondingen.

Foto’s: Michel van Bergen