Automobilist (23) overleden na botsing tegen boom

Automobilist (23) overleden na botsing tegen boom

Geplaatst op 6 april 2024, om 07:54 uur

VALKENSWAARD – Op de N69 tussen Borkel en Valkenswaard heeft vannacht een eenzijdig dodelijk ongeval plaatsgevonden.

Een man van 23 jaar reed vanuit Valkenswaard richting België en raakte in de slip, gleed over de houten afzetting aan de linkerkant van de weg, kwam met de zijkant van de auto tegen een boom aan. Getuigen snelden de man te hulp maar dat mocht niet meer baten. Zij hebben via de telefoon van de man zijn ouders ingelicht die zeer emotioneel ter plaatse kwamen.

De emotie had ook impact op aanwezige hulpverleners. Een politieauto die naar het ongeval spoedde zou ook bij een inhaalmanoeuvre een midden afzetting geraakt hebben waardoor het voertuig dermate beschadigd raakte dat deze versleept moest worden. De weg is afgesloten in beide richtingen en de politie doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s: Rico Vogels