Drie gewonden bij woningbrand

Drie gewonden bij woningbrand

Geplaatst op 5 april 2024, om 07:36 uur

AMSTERDAM – Bij een woningbrand in Amsterdam zijn in de nacht van donderdag op vrijdag drie gewonden gevallen. De brand aan de J.G. Suurhoffstraat in Geuzenveld werd rond tien over half één ontdekt waarop direct de brandweer werd gealarmeerd. De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling.

Drie personen die in de woning aanwezig waren zijn door ambulancepersoneel opgevangen. Na de eerste zorg zijn deze met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De brandweer heeft het vuur geblust, de woning raakte door de brand zwaar beschadigd. De brandweer heeft een aantal ramen kapot moeten maken om de rook uit de woning te kunnen blazen.

Het is nog onbekend wat de oorzaak van de brand is geweest.

Foto’s: Mizzle Media / Michel van Bergen