Auto vliegt over de kop op snelweg

Auto vliegt over de kop op snelweg

Geplaatst op 5 april 2024, om 19:55 uur

WOLVEGA – Een personenauto is vrijdagmiddag over de kop geslagen bij een eenzijdig ongeluk op de A32.

Het ongeluk gebeurde rond 14:30 uur in de richting van Heerenveen. Door onbekende oorzaak verloor de bestuurder ter hoogte van afrit Wolvega de macht over het stuur, belandde naast de weg en kwam op de kop tot stilstand.

Ambulance en meerdere politie-eenheden zijn met spoed ter plaatse gekomen ter hulpverlening aan de betrokkenen. Twee inzittenden zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog onbekend. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig af te slepen.

Voor het afslepen van het voertuig is de afrit tijdelijk afgesloten.

Foto’s: 112Stellingwerf.nl