Vrouw (25) aangehouden als verdachte voor steekpartij

Vrouw (25) aangehouden als verdachte voor steekpartij

Geplaatst op 3 april 2024, om 14:45 uur

OSS – De politie hield dinsdagmiddag rond 16.00 uur een 25-jarige vrouw uit Oss aan op de Linkenweg. Ze wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een steekincident dat eerder die middag plaatsvond in Oss.

Rond 14.15 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er een gewonde man op de Hertogensingel in Oss lag. De 34-jarige man uit Oss was neergestoken. Uit nader onderzoek bleek al snel dat het steekincident zich niet op de Hertogensingel had afgespeeld, maar op de Johannes Poststraat. Op beide plekken is door de politie daarom ook uitgebreid technisch onderzoek verricht.

Onderzoek

Het verdere onderzoek leidde al vrij snel naar een eerste verdachte. Dit is een 25-jarige vrouw uit Oss. Zij kon rond 16.00 uur op de Linkenweg in haar woonplaats worden aangehouden nadat zij door collega’s werd herkend. Het slachtoffer en de verdachte zijn bekenden van elkaar. Het onderzoek naar de exacte toedracht en aanleiding van dit steekincident is nog in volle gang.