Auto vliegt in brand na ongeval, inzittenden ontsnappen aan vlammen

Auto vliegt in brand na ongeval, inzittenden ontsnappen aan vlammen

Geplaatst op 3 april 2024, om 22:11 uur

TOLKAMER – In Tolkamer heeft zich een incident voorgedaan waarbij een auto na een eenzijdig ongeval in brand vloog.

Het gebeurde even na 20:30 uur nadat een bestuurster de controle over haar voertuig verloor, een hek raakte en ten slotte tegen een betonblok aanreed. Kort na deze botsing vatte de auto vlam. De inzittenden konden op tijd ontsnappen en werden ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken.

De brandweer arriveerde snel, maar kon niet voorkomen dat de auto als verloren beschouwd moest worden. De dikke rookwolk die door de brand ontstond, was van verre zichtbaar. Het voertuig is uiteindelijk weggesleept.

Foto: Persbureau Heitink