Aanhoudingen voor handel en productie harddrugs

Aanhoudingen voor handel en productie harddrugs

Geplaatst op 2 april 2024, om 17:01 uur

APELDOORN – In een ondermijningsonderzoek door de politie Oost-Nederland werden op 5 maart 2024 twee hoofdverdachten aangehouden. Het onderzoek heeft betrekking op handel in vuurwapens, handel in en productie van harddrugs en afpersing.

De hoofdverdachten betreffen een 33-jarige inwoner uit Amsterdam en een 30-jarige inwoner uit Vaassen. De aanhoudingen werden op 5 maart verricht in Apeldoorn en Amsterdam. De twee zijn inmiddels door de rechtbank in gevangenhouding gesteld.

De politie is nog bezig met het onderzoek. Er zijn inmiddels meerdere medeverdachten door de politie aangehouden en gehoord. De medeverdachten zijn in afwachting van de inhoudelijke behandeling van de zaak in vrijheid gesteld.