Overleden man aangetroffen in flatwoning, politie onderzoekt mogelijk misdrijf

Overleden man aangetroffen in flatwoning, politie onderzoekt mogelijk misdrijf

Geplaatst op 1 april 2024, om 18:37 uur

AMSTERDAM – In een woning in de flat Gravestein in Zuidoost is zaterdag het levenloze lichaam van een man onder verdachte omstandigheden aangetroffen. Het gaat om de 65-jarige bewoner. De familie van het slachtoffer is op de hoogte gebracht van zijn overlijden.

De politie kreeg zaterdagmiddag rond 15.30 uur een melding van een bekende van de man. Die kreeg geen contact met hem. Gealarmeerde agenten namen poolshoogte en troffen het levenloze lichaam van de bewoner aan in zijn woning. Gelet op de omstandigheden waaronder de man werd aangetroffen, startte de politie direct een Team Grootschalige Opsporing (TGO) op.

Een team van rechercheurs onderzoekt momenteel de zaak.