Automobilist gearresteerd met 55 zakjes wit poeder

Automobilist gearresteerd met 55 zakjes wit poeder

Geplaatst op 30 maart 2024, om 16:10 uur

PUTTE – De politie arresteerde vrijdagavond 29 maart rond 21u15 in de Breestraat een verdachte (m), omdat hij 55 zakjes met mogelijk drugs bij zich had.

Tijdens een politiecontrole legde een automobilist uit Purmerend (19) een vage verklaring af waarom hij in Putte was. De agent vertrouwde het niet en er ontstond een verdenking dat hij mogelijk drugs bij zich had. De agent riep de assistentie in van 2 agenten en samen doorzochten ze het voertuig. Ze vonden enkele honderden euro’s in de auto. Bij fouillering bleek de verdachte 55 zakjes met vermoedelijk harddrugs bij zich te hebben. Het gaat om ongeveer 30 gram.

De goederen zijn in beslag genomen en de verdachte zit vast voor nader onderzoek.